Tervetuloa hyvän palvelun kauppaan!

BEWi XPS -eristelevyt 30mm-70mm

Lisätiedot

BEWi XPS -eristelevyt ovat suulakepuristettua polystyreeniä. Levyjä valmistetaan huippumodernissa tehtaassa Kaavilla, Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia
ja kustannustehokkaita eristysratkaisuja, jotka on valmistettu vaativia pohjoismaisia olosuhteita ajatellen. Eristelevyt on helppo asentaa, ja ne ovat kestäviä, käytännöllisiä sekä ympäristöystävällisiä.
BEWi XPS -eristelevyt on valmistettu suulakepuristetusta polystyreenistä. Suljettu solurakenne antaa erinomaisen lämmön- ja pakkasenpitävyyden, joka toimii sekä kuivissa että kosteissa olosuhteissa. Siksi BEWi XPS on käytössä perustuksen lattiaeristeenä, kun vaaditaan erityisen suurta puristuslujuutta ja hyvää kosteuden kestävyyttä. Levyt sopivat myös erittäin hyvin routaeristeeksi.
BEWi XPS säilyttää hyvät ominaisuutensa vuodesta toiseen: puristuslujuus, hyvä eristyskyky ja vedenpitävyys. BEWi XPS tarjoaa useita etuja myös ympäristön kannalta. Se ei päästä haitallisia aineita eikä pölyä luontoon, se ei mätäne, ja se on täysin kierrätettävää. BEWin suulakepuristettuja XPS-eristelevyjä on saatavana eri dimensioissa käyttökohteesta riippuen, joko uritettuna, suorana tai puolipontattuna.

Varastoimme kolmea kokoa:

30x600x2400 XPS300 suorareunainen
50x585x2385 XPS300 puolipontattu
70x585x2385 XPS300 puolipontattu

Kysy tarjous!