Tervetuloa hyvän palvelun kauppaan!

Nordean joustorahoitus meiltä!

Meiltä mahdollisuus Nordean Joustorahoitukseen, lue lisää alta!

Joustorahoituksella tarpeen mukaan

Joustorahoitus on joustava tapa rahoittaa puu- ja rakennustarvike hankintasi. Joustorahoitus antaa maksuaikaa ja helpottaa taloutesi menojen suunnittelua ja tasapainottamista.

Joustorahoituksella voit rahoittaa hankinnan heti ja maksaa sen takaisin sinulle sopivissa kuukausierissä. Joustorahoitus ei edellytä käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.

Nordea Joustorahoitus

Rahoitus myymälässä ostosten teon yhteydessä

Joustorahoitusta voit hakea myymälässämme ostoksen teon yhteydessä. Myyjä tekee kanssasi luottohakemuksen ja myönteisen päätöksen saatuasi voit tehdä kaupat saman tien. Joustorahoitus on jatkuva tililuotto, jolle voit tehdä jatko-ostoja Joustorahoitusta välittävissä liikkeissä käyttövarasi puitteissa.

Takaisinmaksu sinulle sopivissa erissä

Joustorahoituksen takaisinmaksu ei tuota yllätyksiä. Voit sopia juuri sinun aikatauluusi sopivan takaisinmaksun sopimuksenteon yhteydessä. Kuukausierä voi pienimmillään olla 1,2 % suurimmasta käytetystä luotonmäärästä, kuitenkin vähintään 17 euroa kuukaudessa.

Laskun saatuasi voit aina itse päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko velan tai jotain niiden väliltä. Lisäksi voit halutessasi pitää vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta, jolloin sinun ei tarvitse maksaa kuukausilyhennystä. Lyhennysvapaan kuukauden korot jo kulut laskutetaan seuraavassa erässä.

Joustorahoitus pähkinänkuoressa

- Joustorahoituksen korko on 3 kk:n euriborkorko + 6,00 % -yksikköä.
- Tilinhoitopalkkio 7 €/kk
- Avausmaksu X €
- Luoton määrä 1700 - 25 000 euroa
- Takaisinmaksu sinulle sopivissa erissä

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700 – 25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää Joustorahoituksesta täältä. >